VISSZAJELZÉSEK

Téma: párkapcsolat
„Gabi szakmailag alaposan felkészült, nagyon lelkiismeretes, igazi támogató. Szép és megnyugtató környezetben, jó kérdésekkel megteremt minden feltételt ahhoz, hogy a zűrzavaros gondolataim megnyugodjanak, letisztuljanak és új perspektívákat is találjak a meglévők mellé. „

Endrődi Anna

coach

Imádtam az órákat! Hamar kialakítod az emberekkel a kapcsolatot. Megtanultam, hogy a saját értékeim a legfontosabbak.

Rézműves Klaudia,

Telekom

Önismeretben, a vitt témáim feldolgozásában, elakadásaimban Gabi felbecsülhetetlen segítséget, támaszt adott, hogy előrelépjek.  Alig vártam a következő coaching üléseinket. A témához mindig legadekvátabb módszert hozta. Köszönöm Gabi!

Kiss Kati,

Telekom

Téma: önismeret
Azt gondolom, hogy Gabival való közös munka során közelebb kerültem önmagam megismeréséhez, a segítségével és háttértudásával olyan eszközökhöz tudtunk nyúlni, amelyek módszeresen hozzájárultak a kitűzött célok eléréséhez.

Varga Károly

CraftHub

Téma: munkahelyváltás – álláskeresés
Szia Gabi!
Képzeld, nagyon jól ment a Siemens Energynél az első körös interjúm…
… és képzeld…
behívtak második körre is, ami előtt ki kellett töltenem egy 70 kérdéses Keirsey tesztet…
… és képzeld…
nagyon jól ment a második kör is, ahol már volt szerepjátékos értékesítői teszt a magyar és a német sales vezetővel. Angolul volt végig. Azt mondták nagyon jól teljesítettem….
… és képzeld…
MEGKAPTAM A POZÍCIÓT! :)
Sikerült velük kialkudnom egy jó fizetést, így július 12-én fogok kezdeni náluk. A felmondásomat elindítottam pénteken. Nagyon megkönnyebbültem testileg-lelkileg. Úgy keltem ma fel, hogy nem éreztem egy hatalmas terhet a vállamon és nem kattogtam ma. Rég volt ilyen.
Szeretném megköszönni neked Gabi a támogatásodat és segítségedet! 2 éve még abban segítettél nekem hogyan diplomázzak le és most sikerült bejutnom egy nagy multihoz kiváló lehetőségekkel.
Köszönöm!

Nóthof Anti

Téma: Életátmenet menedzselése – mid life
„Nagyon jó szakembernek tartalak mind szakmailag, mind emberileg. Szerettem Veled dolgozni, beszélni. Nálad éreztem azt először, hogy valaki tényleg mélyen megért és sokszor láttam az arcodon az empátiát. Mintha átélnéd azt, amit mondok. Jó volt, hogy nem azt éltem meg, hogy valaki már megint “osztja az észt”, vagy hogy adja a tanácsait és a saját gondolatait akarja rám erőltetni. Nagyon finoman tudtad, jó ráérzéssel terelgetni a gondolataimat másként megvilágítani a helyzetet stb. Megakartad érteni a működésemet és azt láttam, hogy sosem adod fel. Mindig új eszközöket hoztál be, új gondolatokat. Elkötelezetten, empatikusan végzed a munkádat. Azt éreztem, hogy bármikor kapcsolatba tudok lépni veled és nem szigetelődtél el, ami fontos volt számomra. Elfogadást, megértést éltem meg nálad, ami nagyon fontos volt számomra.  Az egymásra hangolódásunk is nagyon gyorsan ment és nem tűntél idegennek, távolinak még a sokadik alkalom után is….”

Ignácz Melinda

Téma: Karrierváltás
„Gabit a jogi múltjára és a futás iránti elkötelezettségére tekintettel kerestem fel néhány hónappal ezelőtt, mert mindkettő közös bennünk, így bíztam benne, hogy jobban megértjük majd egymást. És így lett. Empatikus hozzáállásának is köszönhetően minden beszélgetésünk során éreztem a segítő szándékot, és ezáltal én is magabiztosabban közelítettem a célom felé.
Coachként jól esett megbeszélni vele a saját munkám során felmerült elakadásaimat is. Emellett több témát érintve, komplex módon tudtam haladni vele. Pszichológiai szemlélete és tudása, valamint több évre visszanyúló coach tapasztalata nagy mértékben elősegítette a bennem zajló folyamatok megértését, feldolgozását. Volt, hogy visszatükrözte az általam kimondott szavakat, és volt, hogy kérdéseket vetett fel bennem; és szinte minden ülésünk után elhozhattam egy-egy felismerést, vagy meghatározó gondolatot a problémámat illetően.
Mindezek mellett Gabi személyisége bizalmat keltő, pozitív és mosolygós a kisugárzása, így minden percben azt éreztem, hogy biztonságban vagyok mellette.”

dr. Pápai Anita coach

Gabriellával dolgozni nem munka volt, ittam minden szavát, olyan dolgokat tudtam meg amire eddig nem is figyeltem, amire pedig érdemes lett volna, fölnyitotta a szemem..

Coach-ként felkészült szakembert ismertem meg benne, rendkívül tetszett, hogy nem tudtam kizökkenteni az „egyensúlyából” ☺ ( persze nem is akartam) bármit kérdeztem rögtön érkezett a válasz.

Olyannak éreztem már az első beszélgetést is mintha már nagyon –nagyon régen ismernénk egymást, egyáltalán ne esett nehezemre kiönteni a szívemet neki.

Egy nyelvet beszéltünk.

Mindig derűs volt és nyugodt, ugyanakkor lelkesítő, sajnos nagyon sokszor félbeszakítottam a mondanivalóját mert bennem is sok-sok kérdés , vélemény , észrevétel felmerült üléseink során.

Nem sértődött meg, hanem türelmesen végighallgatott minden alkalommal.

Szerintem az igazán hasznos segítség az emberek számára az értő figyelem és meghallgatás.

Szanicza Mihályné,

Telekom

Gabival minden egyes alkalom gyorsan elrepült, ugyanis nagyon sokat, jól és őszintén lehet Nála / Vele beszélgetni. Gabi értő figyelemmel hallgatta a mondandómat és beszéltetett néhány kiválóan irányított kérdés által. A folyamatban hasznos volt maga az a tény, hogy időről-időre foglalkoznom kellett magammal, hogy át kellett gondolnom a dolgaimat és mindezt nyugodt körülmények között segítséggel tehettem.

Azt csak remélem, hogy nem beszéltem túl sokat és mondtam túl keveset. Itt is kiderült ugyanis, hogy fejlesztenem kell a kommunikációmat, azaz tudnom kell kisebb terjedelemben is előadni ugyanazt a tartalmat.

Farkas Mátyás,

FHB

Gabival, mikor először találkoztam, rögtön tudtam, hogy jó helyen vagyok. Csoportos létszámleépítés 35 évesen ért utol. Az egyik legnehezebb időszak volt az életemben. Több, mint 8 hónapon át segített abban, hogy megtaláljam az utam és azóta is töretlenül haladok tovább rajta. Gabi tudatosan irányította ezt az időszakot és segített abban, hogy rájöjjek, merre tovább. Mindezekért örök hálám és csak ajánlani tudom!

Sipos Ida,

Telekom

Gabival való közös munkát mindenkinek csak ajánlani tudom. Amikor az ember egy számára megoldhatatlannak látszó problémával találja magát szembe akkor hajlamos a problémáit a kelleténél nagyobbnak látni, hajlamos túl sok időt-energiát szánni rá, hajlamos egy önértékelési spirálba belekerülni és a hibát mindig saját magába keresni. Jó, ha ilyenkor egy független, pártatlan féllel végig tudja beszélni, hogy valójában mi is történt, az miért jelent számára ekkora problémát és hogy hol van az a határ, amikor már nem rólunk szól a történet. Gabival való közös munkát mindvégig a lelkiismeretesség, a szakmaiság és a hitelesség jellemezte. Az egész coaching folyamat egyszerre volt egy az igényeim szerint alakított beszélgetés, hiszen mindig oda helyeztük a hangsúlyt ahova kértem, de egyúttal egy tudatosan összerakott irányított beszélgetés is, amely általam még csak nem is sejtett dolgokra világított rá. A coaching során a problémáim végigvesézésén túl kaptam egy tükröt is, ami által a személyiségem változni tudott, s mindehhez megfelelő stílus, empátia és értő figyelem társult, ami számomra felbecsülhetetlen érték volt. Számomra a coaching komoly önismeret is volt, melyet ezúton is köszönök.

Laga Szabina

Hálás vagyok Gabinak, mert át tudta érezni, milyen 22 év multi lét után saját lábra állni. Milyen az, amikor vívódsz a sokféle gondolatod és terved közül, melyik is legyen az, amit meg tudnál valósítani és nagyon elveszettnek érzed magad. Ilyenkor jól jön a strukturált gondolkodás, az akcióterv és persze egy avatott külső kéz vagy szemlélet. Technikai értelemben is maximálisan elégedett voltam az együttműködéssel. Köszönöm!

Kálmán Zoltán,

Jardinette Étterem

Lelkiismeretes, felkészült és olyan az ügyfél igényeihez folyamatosan alkalmazkodó szakembernek tartalak, aki nemcsak empatikus kisugárzása, hanem a saját életútjában megélt változások okán is hiteles üzeneteket tud közvetíteni. Ez pedig napjaink rohanó, információtengerben sodródó világában elengedhetetlen ahhoz, hogy néha valaki rá tudjon bennünket kényszeríteni vélt vagy valós problémáink továbbgondolására, azok új nézőpontból történő megközelítésére és annak elismerésére, hogy mindig mindenre van megoldás, ha igazán hiszünk benne.

Jakab Tamás

Nagyon jó Veled dolgozni mert mindig nyugodt, őszinte és megértő vagy. Mindez mellett tükröt tartottál nekem hogy helyesen tudjam értékelni a visszajelzéseket . “Úgy érzem sokat fejlődtem abban hogy :

  •  ne értsek félre dolgokat ( legalábbis ne mindig :))))
  •  megtanultam én is fontos vagyok
  • megtanultam sport és alvásra fordított idő jelentőségét
  • szerintem az önbizalmam is javult
  • elfogadjam saját egyéniségem
  • egyre jobban látom a lehetőségeim hol tudnám a talentumaim hasznosan alkalmazni
  • felmerem vállalni önmagam és a céljaim:)))
  • vannak elképzeléseim a céljaim megvalósításában
  • továbbra is számítok Rád mert még csak 70 % -on vagyok a célom eléréséhez vezető úton.
Molnár Gábor Ottilia

Amikor elkezdtünk együtt dolgozni, álmomban nem gondoltam volna, hogy olyan lökést kapok, ami egészen addig az állásig röpít, amire már egy éve vágytam. Rengeteg dolog volt, amit már tudtam, de kellett valaki, aki megfogja a kezemet, és végivisz egy úton, ami ahhoz a célhoz vezet, hogy lássam, mitől nem érzem jól magam a jelenlegi pozíciómban, és mi lenne az, ami viszont boldoggá tenne. Olyan perspektívákat, inspirációt kaptam, amikre érdemes bármikor ránézni. Döbbenetes, hogy 3 alkalom után olyan változásokon mentem keresztül, amik hozzásegítettek ahhoz, hogy tisztán lássam a dolgaimat az utamat, karrieremet illetően. Nagyon hálás vagyok, és biztos vagyok benne, hogy fogunk mi még együtt dolgozni.

Bondar Ditte

A 2017-es év régi, szeretett munkahelyem elvesztésével és az ún. életközepi válsággal köszöntött be. Az új munkahelyemen eltöltött néhány motiváció nélküli, betegeskedéssel teli hónap után úgy döntöttem, hogy nemcsak egészségügyi szünetet kell tartanom, de az életem és a karrierem újbóli beindításához szakember segítségére lesz szükségem. Vállalva minden anyagi természetű kockázatot felmondtam a munkahelyemen és felvettem a kapcsolatot Gabriellával, akit – sok más remek lehetőséggel együtt – a korábbi munkaadómnak köszönhetek. A coachingről addig csak magazinokban olvastam, személyes tapasztalatom ezen a téren nem volt. Már az első telefonbeszélgetésünkkor éreztem, hogy együttműködésünk sikeres lesz. Gabriella hihetetlenül empatikus személyiség, perceken belül egymásra hangolódtunk, úgy éreztem jó kezekbe kerültem, maximális bizalommal fordultam felé. A konzultációk során gyorsan felismerte, hogy melyek a fejlesztendő területeim és személyre szabott programmal kezdtünk el dolgozni meggyengült önértékelésem helyreállításán. A coaching során a hangsúlyt az önismeretre, a helyes belső értékrend kialakítására helyeztük, hogy a tudásomat és a személyiségemből fakadó erősségeimet újra – sikeresen – hadba állíthassam az életemben és a munkaerő piacon egyaránt. Számomra a sikeres coaching kulcsa, hogy a tréner és befogadó személy között működjön a „kémia”. Ha nem tudunk megnyílni a trénernek, ha nem érezzük magunkat komfortosan magunkat a konzultációk során, könnyedén elveszíthetjük a motivációnkat. Gabriella mindig bensőséges légkört teremtett a foglalkozásokon, különleges, rejtett radarjaival azonnal ráérzett, hogy éppen milyen lelkiállapotban érkeztem hozzá és mielőtt belekezdtünk volna a „munkába”, először segített megszabadulni az aznapi tehertől, hogy jól tudjak fókuszálni. Folyamatosan áradt belőle a pozitív energia, ami számomra nagyon lelkesítő volt és komoly ösztönző erővel bírt. Mélyen tisztelem azokat az embereket, akik számára a feladatuk nem csupán egy munka, hanem hivatás is egyben, amelyet szeretettel és őszinte örömmel végeznek. Szakmai felkészültségén túl ez a hozzáállás teszi őt igazán nagyszerű trénerré akit csak ajánlani tudok mindenkinek. Nagyon sokat kaptam a coachingtól és személy szerint Gabriellától is a foglalkozások során. Sokkal bátrabb és magabiztosabb lettem, a céljaimat illetően pedig eltökélt és határozott. Még hosszú út áll előttem, de máris számos sikerélménnyel lettem gazdagabb. A coaching eszenciáját számomra önmagam megismerése jelentette, hogy az legyek, aki igazán vagyok és merjek önmagam lenni. Úgy érzem, hogy most pont ott vagyok, ahol lennem kell. “

Németh Zsuzsa,

Douwe Egberts

DR. LEHOCZKI GABRIELLA VAGYOK

Vezetői (Business), Karrier & Life Coach, Párkapcsolati Coach. Coachként a karrierjükben és a magánéletükben elakadással küzdő embereknek segítek a kiút és az egyensúly megtalálásában.

Itt Várlak

1024 Budapest, Keleti Károly u. 9.  |  +36 30 900 9195 |  lehoczkigabriella@t-online.hu

KRÍZISBEN ÉLETÜN KÖZEPÉN: "Elment a józan eszem? Nem értem mi van velem!" Csatlakozz támogató csoportunkhoz.MEGNÉZEM