Karrier coaching és álláskeresési tanácsadás

A karrier coaching során a karrierrel, munkával kapcsolatos célok megvalósítását támogatjuk a coaching szemlélet és módszertan alkalmazásával. Ennek eredményeként az ügyfél egyre tudatosabbá válik a karrierjével kapcsolatos értékei, erőforrásai (erősségei, kompetenciái), gondolkodásmódja, magatartása, döntési stílusa, valamint érzelmei terén.

Karrier Coaching

 

Kutatások igazolják, hogy a karrierjóllétünk forrása, hogy nap, mint nap milyen mértékben csinálhatjuk azt, ami az igazi szenvedélyünk, illetve azt ami az igazi erősségünk.

Az is tény, hogy nagyobb személyes felelősséggel és belső motivációval tudunk elköteleződni olyan munka iránt, amely összhangban van a személyes identitásunkkal, erősségeinkkel és érdeklődésünkkel. A folyamat során ezért kiemelt szerepet kapnak a karrierünkkel kapcsolatos vágyak, jól működő területek, kedvenc elfoglaltságok, készségek monitorozása.

A coaching olyan nagyobb ívű karrierváltásra is fel tud készíteni, ahol szakterületet és életpályát is vált valaki. Saját váltásom története sok tapasztalatot hozott, amit beépítettem a karrier coaching folyamatába. Eszköztáramban többek között viselkedés alapú teszt, kompetencia térkép, erősség kereső feladat is megtalálható.

Tipikus témák,

amivel gyakran találkozom karrierünkkel kapcsolatosan megélt nehézségek kapcsán:

Elbocsátottak,

romokban az önértékelésem! Mit tegyek, hogy újra legyen munkám?

Váltani szeretnék,

de nem tudom, merre és hogyan induljak?

Konfliktusok

Folyamatosan konfliktusaim vannak a munkahelyen, nem jutok előrébb, mit tegyek?

Stressz

Hogyan kezeljem a munkával együtt járó stresszt?

Kiégés

Úgy érzem, hogy a kiégés közelében vagyok.

Tanácsadás az álláskereséshez

 

2014. óta folyamatos dolgozom csoportos létszámleépítésben részesült munkavállalókkal, eddig több mint 200 embert támogattam az elhelyezkedésben, sikeresen alkalmazva a különböző álláskeresési, önéletrajzzal, valamint az interjúval kapcsolatos technikákat.

A coaching során beazonosított érdeklődési kör, kompetenciák, és egyéb karriercélok ismeretében, nagyon hasznos segítséget és ezáltal komplex szolgáltatást tudok nyújtani azzal, hogy személyre szabottan beszéljük át, hogyan és hol keressen állást, hogyan tudja számára előnyösen megjeleníteni az önéletrajzában a szakmai tapasztalatait, az erősségeit, képességeit, mit és hogyan kell tennie ahhoz, bejusson az interjúra és ott milyen kérdésekre számíthat.

A találkozókról

Az első találkozót egy kb. 30 perces, ingyenes telefonbeszélgetés előzi meg, hogy tudj dönteni arról én leszek-e a megfelelő szakember számodra.

}

A találkozók időtartama az ügyfél választása szerint 60, vagy 90 perc.

 Az üléseket heti, kétheti
rendszerességgel érdemes ütemezni és legalább 6 találkozóra szükség van ahhoz, hogy változás
induljon el benned.

Bejelentkezni emailben, vagy telefonon lehetséges a lenti elérhetőségeken.

Találkozzunk egy ülésre

 Kérj visszahívást!

Vagy üzenj nekem

Csak pipálás után küldhető.

8 + 1 =

1024 Budapest, Keleti Károly u. 9.  |  +36 30 900 9195 |  lehoczkigabriella@t-online.hu

KRÍZISBEN ÉLETÜN KÖZEPÉN: "Elment a józan eszem? Nem értem mi van velem!" Csatlakozz támogató csoportunkhoz.MEGNÉZEM