Life (életvezetési) coaching

Az életvezetési coaching során az ügyfél személyes elégedettségének előmozdításán és életminőségének javításán dolgozom a különböző életterületeket tekintve, mint: karrier, párkapcsolat, anyagi jólét, megbecsülés, megújulás, fizikai környezet, önismeret.

MIRE JÓ A LIFE COACHING?

Stressz kezelése

Nehéz élethelyzetbeli elakadás

Egészségi állapot fejlesztése

Életszerepek egyensúlyának megteremtése

Önmenedzselési és szociális (kommunikációs) készségek fejlesztése

Sikeresség, hatékonyság fejlesztése

Karrier előmenetel előmozdítása

Munka – magánélet összhangba hozása

Életlehetőségek jobb kihasználása

Az én megközelítésem

A folyamat gerince az értékek és jövőkép tisztázásáról és ehhez kapcsolódóan a célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az ügyfél kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Érkezhet egy konkrét problémával, ahol nehézségei vannak a továbblépést illetően, a coaching segít az ügyfél működési rendszerének feltérképezésében, vágyai/szükségei megfogalmazásában. Az általam adott kérdések, feladatok támogatják az új perspektívák kidolgozásában, döntési lehetőségek megfogalmazásában, illetve a konkrét lépések – változások – megtételében. Fontos számomra a pszicho edukáció, megkönnyítve ezzel az ügyfél önmaga megértését és elfogadását.

Nehézségek, problémák nagyon gyakran az egyes életszakaszok „zárásaként” jelentkeznek. Érezzük, hogy valami nem jó, elfogyott az erőnk, a motivációnk, sokkal stresszesebbek, türelmetlenebbek vagyunk. (életszakaszok és normatív krízisek). Egyik „leglátványosabb” átmeneti szakasz az életünk közepe táján megjelenő életközépi átalakulás időszaka. Gyakran kíséri rövidebb krízis és hirtelen változás, mint munkahely váltás, vagy partner váltás, extrém hobbik, addig nem mutatkozó viselkedés megjelenése, megkérdőjelezése az eddig életformának, működésnek. Kiemelt terület számomra, a mid life időszakában megjelenő nehézségek menedzselése, kiút a krízisből, segítségnyújtás az új szakasz kihívásaihoz, az újratervezéshez.

A találkozókról

Az első találkozót egy kb. 30 perces, ingyenes telefonbeszélgetés előzi meg, hogy tudj dönteni arról én leszek-e a megfelelő szakember számodra.

}

A találkozók időtartama az ügyfél választása szerint 60, vagy 90 perc.

 Az üléseket heti, kétheti
rendszerességgel érdemes ütemezni és legalább 6 találkozóra szükség van ahhoz, hogy változás induljon el benned.

Bejelentkezni emailben, vagy telefonon lehetséges a lenti elérhetőségeken.

Találkozzunk egy ülésre

 Kérj visszahívást!

Vagy üzenj nekem

Csak pipálás után küldhető.

9 + 8 =

1024 Budapest, Keleti Károly u. 9.  |  +36 30 900 9195 |  lehoczkigabriella@t-online.hu

KRÍZISBEN ÉLETÜN KÖZEPÉN: "Elment a józan eszem? Nem értem mi van velem!" Csatlakozz támogató csoportunkhoz.MEGNÉZEM