Az Én Történetem

Üdvözöllek! dr. Lehoczki Gabriella vagyok, vezetői (business), karrier és life coach, párkapcsolati coach. A Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület és a Coach Szalon tagja.

Végzettségeim

1973-ban születtem Budapesten. Államigazgatási Főiskolát és Jogi egyetemet végeztem. Karrier utamat, mint a legtöbb fiatal, asszisztensként kezdtem, egy ügyvédi irodában. Az élet pedig sodort tovább a jogi egyetemre, majd kitartásomnak és szorgalmamnak köszönhetően egészen ügyvédi praxis kialakításáig és működtetésig jutottam. Számtalan élethelyzet, magánfelek és cégvezetők problémáinak, konfliktusainak megoldásában segítettem, igaz akkor még zömmel a jog eszköztárával, egyeztetések facilitálásával.

Képzések

2018. Mester Coach Képzés – Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület – dr. Székely Vince
2016-tól tagja vagyok a Coach Szalon Szakmai Műhelynek – Novák Ágnes
2016. Párkapcsolati Coach képzés – dr. Mészáros Ádám
2015. Csoport facilitátor képzés – Lemma Coaching, Wiesner Edit
2014. Teamcoach képzés – Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület – dr. Székely Vince
2014. Vezetői és Business Coach képzés – Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület – dr. Székely Vince
2013. Life coaching haladó kurzus: egészség coaching, karrier coaching, párkapcsolati coaching,
narratív coaching. – Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület – dr. Székely Vince
2012. Life coaching alapkurzus – Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület – dr. Székely Vince

Szakmai fejlődésemhez szükséges szupervíziót folyamatosan igénybe veszem.

Találkozásom A Coachinggal

Több mint 8 év elegendő volt ahhoz, hogy belássam, mennyire más az értékrendem, a gondolkodásmódom, mint amit a szakma megkíván és mennyire sok stresszt élek meg ezáltal, mennyire terhelő ez a magánéletemre nézve. Gyermekeim születése után a karrieremet illetően válságba kerültem, azt éreztem, hogy nem tudok hiteles és elkötelezett lenni ügyvédként. Akkor én is segítséget kértem és egy sikeres coaching folyamat támogatott a teljes karrier váltásban. Saját történetemmel, élettapasztalataimmal és most már szakmai hátteremmel, hitelesen tudom támogatni az életüket és karrierjüket illetően elakadásba került ügyfeleimet.

Tapasztalataim

2014. óta hivatásszerűen kizárólag coachinggal foglalkozom. Nagy gyakorlatra tettem szert a csoportos létszám leépítésben részt vett munkavállalók számra nyújtott karrier és life coaching területén. (Douwe Egberts, Telekom, FHB Bank). Mindemellett számos multinacionális, illetve magyarországi kis és középvállalkozás vezetőjével dolgoztunk azon, hogy eredményesebbek legyenek vezetői munkájuk során. (Ipixel Nyomdaipari Kft, Play and Go Magyarország Kft, Jardinette Étterem, iQor Global Sevices Hungary Kft, MOL LUB Kft).

Így dolgozunk majd

Az ügyfél igényeihez igazodó, de alapvetően tervezett, nem direktív, az egész embert figyelembevevő (holisztikus), megoldás-orientált folyamatokat viszek. Rendíthetetlenül hiszek abban, hogy az elfogadó és emberközpontú támogatásom elősegíti az ügyfél fejlődését, problémájához saját erőforrásai megtalálását. Fontosnak tartom, a segítségnyújtásnak azt a módját, melynek révén a kliens önismeretében fejlődik, ennek révén növekszik az önmaga nagyobb elismerése és elfogadása (önértékelése), ami nagy segítséget nyújt élete további irányainak “testhez-álló” meghatározásához és eléréséhez.

Elkötelezett híve vagyok a futásnak és az alkotásnak, mindkettő számomra a feltöltődés, a kikapcsolódás fontos eszköze.

Misszióm

 

Vezérelvem a másik ember tisztelete, teljes elfogadása és ezáltal az önbecsülés erősítése.
Bármilyen problémával is érkezik az ügyfél, elsődleges, hogy saját működésével tisztában legyen (önismeret). Ha tudom, hogy ki vagyok, miben vagyok jó, másként tekintek önmagamra. Önbizalmam javul, pozitívan tudok a jövőm felé fordulni és személyiségemmel összhangban eredményesebb célokat tudok kitűzni, bátrabban indulok a megvalósítás felé.
Folyamatosan megtapasztalom, hogy elakadásainknál – legyen ez egy vezetői, vagy egy élethelyzetbeli nehézség – gyorsban jutunk el a probléma megoldásához, ha végiggondoljuk, mit tartunk értéknek az életünkben, milyen hitrendszer mozgat minket és milyen hozzáállás alapján hozzuk meg döntéseinket.

A coaching teret ad az önmegismeréshez, lendületet a változáshoz, motivációt a cél eléréséhez.

Így Segítek

A visszajelzések alapján az ügyfelek legtöbbször a hitelességemet, az empátiámat, kedvességemet, az értő figyelmet, az inspirációt és a szakmai hozzáértésemet jelölték meg.

Vezérelvem a másik ember tisztelete, teljes elfogadása és ezáltal az önbecsülés erősítése.

Ügyfeleim támogatást kapnak élet-lehetőségeik jobb kihasználásához, életminőségük javításához, a stressz csökkentéséhez, önismeretük gazdagításához.

Vezetői/executive coaching

Life Coaching

Karrier coaching és tanácsadás

Párkapcsolati coaching

1024 Budapest, Keleti Károly u. 9.  |  +36 30 900 9195 |  lehoczkigabriella@t-online.hu

KRÍZISBEN ÉLETÜN KÖZEPÉN: "Elment a józan eszem? Nem értem mi van velem!" Csatlakozz támogató csoportunkhoz.MEGNÉZEM